VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe laad ik mijn Blue Vespa op?

De Blue Vespa heeft een losse accu van hoge kwaliteit die als een ‘losse koffer’ onder het zadel zit. Bij thuiskomst of op werk til je de accu eruit en zet hem aan de lader. De lader werkt gewoon op 230 volt. Binnen 3 uren is de accu weer volledig opgeladen. Gemiddeld kost dit € 0,30.

 

Hoe ver kan ik rijden met mijn Blue Vespa?

Met een volle accu ca. 50-80 km (afhankelijk van weer en snelheid).

 

Hoeveel kost het om de accu op te laden?

Gemiddeld € 0,30 voor een volle accu. Dat is ongeveer 10 x goedkoper dan benzine. Binnen 3 uren is de accu weer volledig opgeladen.

 

Hoe snel kan ik mijn investering terugverdienen?

Dat is afhankelijk van de manier waarop je de Blue Vespa gebruikt. Hoe vaker je de Blue Vespa rijdt, des te sneller kan je jouw investering terugverdienen. Echter, reken op een periode van 4-5 jaren.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn Vespa omgebouwd is?

Het ombouwen van benzine naar elektrisch, inclusief RDW keuring, kan binnen 4-6 weken geregeld zijn. Mocht je de Blue Vespa in een andere RAL kleur gespoten willen hebben dan komt daar 2-3 weken bij.

 

Welke types Vespa zijn geschikt om te elektrificeren?

Op het moment zijn Vespa modellen S, Sprint, LX, LXV en PK50 om te bouwen naar elektrische. Houdt onze facebook, twitter en/of instagram in de gaten zodat we jou kunnen informeren wanneer het mogelijk wordt om meer modellen om te bouwen.

 

Kan ik de snelheid kiezen?

Wanneer wij jouw Vespa ombouwen wel! Je kunt kiezen tussen een maximale snelheid van 25km/uur of 40km/uur. Let wel, het is niet mogelijk om tussen de snelheden te switchen.

 

Hoe lang gaat de accu mee?

De accu kan gemiddeld 1000x opgeladen worden. Afhankelijk van gebruik is dat 4-5 jaren.

 

Wat als mijn accu het niet meer doet?

Binnen twee jaar na aankoop heb je 100% garantie op de accou en de andere elektrische onderdelen. Na die termijn kun je een losse accu kopen.

 

Hoe komt mijn Vespa bij jullie en hoe krijg ik mijn Blue Vespa terug?

We kunnen je Vespa bij jou op komen halen of je kunt je Vespa bij ons inleveren. Hetzelfde geldt voor het afleveren van de Blue Vespa.

 

Ik wil extra accessoires op mijn Blue Vespa. Kan dat?

Ja, natuurlijk! Geef aan ons door wat je extra op jouw Blue Vespa wilt hebben en dan zorgen wij daarvoor. Uiteraard is dit wel tegen een meerprijs.

 

Kunnen ook andere merken en types omgebouwd worden?

Blue Vespa focust zich in eerste instantie op Vespa omdat door de hoge restwaarde van dit merk het voor jou de moeite waard is om te investeren in het ombouwen van deze scooter. In 2020 hopen we naast de modellen S, Sprint, LX, LXV en PK50, meer modellen om te kunnen bouwen.

 

Waarom alleen de S, Sprint, LX, LXV en PK50?

Deze modellen hebben een vergelijkbare carrosserie met voldoende ruimte onder het zadel voor de accu.

 

Wat gebeurt er eigenlijk met de onderdelen die uit de benzine Vespa komen?

Ons doel is om volledig circulair te zijn. Daarom onderzoeken we in ons Circle Lab hoe de restonderdelen van de benzine Vespa hergebruikt kunnen worden.

 

 

 

Heb je andere vragen, neem dan contact met ons op!

INTERESSE?

BEL OF MAIL ONS!

ALLE MODELLEN

BLUE VESPA ELEKTRISCHE SCOOTERS

'De Kroon' schiemond 20-22 | 3024 EE ROTTERDAM | hallo@bluevespa.nl | 010 221 03 12 | ©2019

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, niet van third party cookies